SA SHPEJT MUND TA PËRGJIGJESH PYETJES SIM?

Ne u përgjigjemi mesazheve dhe emaileve sipas radhës që janë marrë dhe përpiqemi t'u përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur. Ne kryesisht përgjigjemi brenda 24 orëve nga marrja e një mesazhi ose emaili.

MUND TA NDRYSHO ADRESËN TË DËRGIMIT PAS TË ËSHTË VENDOSUR POROSIA?

Pasi të bëhet një porosi, stafi ynë i magazinës mund ta paketojë dhe dërgojë porosinë tuaj brenda 24 orëve, kështu që nuk është gjithmonë e mundur të përpunohen kërkesat për ndryshim të adresës. Nëse vëreni një gabim, ju lutemi na dërgoni një email ASAP me emrin tuaj dhe porosinë # në mënyrë që të mund të përpiqemi të bëjmë një korrigjim(a) në paketën tuaj përpara se të niset. Nuk ka asnjë garanci se mund t'ia dalim, veçanërisht pasi të dalë nga magazina jonë, por ne do të bëjmë gjithçka që mundemi!

SA ESHTE PERIUDHA E PËRPUNIMIT?

Kohët e përpunimit të porosive janë midis 1-3 ditë pune pas ditës që keni bërë porosinë tuaj. Shumica e paketave përgatiten brenda 24 orëve, por nëse magazina jonë është jashtëzakonisht e rezervuar, koha e përpunimit mund të shkojë deri në 3 ditë pune pas ditës që keni bërë porosinë tuaj.

INFORMACION I PËRGJITHSHËM TË DËRGIMIT:

Magazina jonë përpunon dhe dërgon të gjitha porositë nga e hëna deri të premten (me përjashtim të festave të mëdha). Pas vendosjes së porosisë tuaj, paketa juaj duhet të dërgohet brenda 1-2 ditëve të punës pas vendosjes së porosisë tuaj dhe do të merrni një email me numrin e përcjelljes së shpejti. E-Packet është transportuesi ynë kryesor për klientët amerikanë dhe për klientët në vende/rajone si Kanadaja, Evropa, MB, Australia, Zelanda e Re etj. Në varësi të vendit ku jetoni, paketat dorëzohen brenda 5-25 ditëve nga data e dërgesës .

A DO TË VJETË POROSIA IM NE NJË PAKO?

Në varësi të madhësisë së porosisë tuaj, ju mund të merrni paketa të veçanta që mund të mbërrijnë 1-2 ditë pune larg njëri-tjetrit.

JASHTË magazinës/ARTIKUJT E BARRËZUAR:

Në rast se ndonjë nga artikujt tuaj nuk ka magazinë, ne do t'ju dërgojmë një email për t'ju njoftuar kur presim që artikujt t'i dërgojmë jashtë. Nëse artikujt nuk pritet të rimbushen brenda 2 javësh, ne thjesht do t'ju rimbursojmë automatikisht për ato artikuj.

NDRYSHIMET E ADRESAVE:

Stafi ynë i magazinës është jashtëzakonisht i shpejtë, kështu që nëse vëreni një gabim, ju lutemi na dërgoni email sa më shpejt që të keni emrin dhe numrin e porosisë, në mënyrë që të mund të përpiqemi të kapim paketën tuaj përpara se të niset. Nuk ka asnjë garanci që mund ta ndryshojmë, veçanërisht pasi të dalë nga magazina jonë, por ne do të bëjmë gjithçka që mundemi!

A DËRGONI NDËRKOMBËTARE?

Po ne dërgojmë ndërkombëtarisht dhe pothuajse në të gjitha vendet. Do ta merrni dërgesën tuaj 5-25 ditë pas dërgimit të porosisë. Të gjitha porositë dërgohen brenda 1 ose 2 ditësh.

MARRË NJË SEND TË DËMTUAR, ÇFARË TË BËJ?

Kërkojmë ndjesë që dërgesa juaj nuk mbërriti në gjendje të përsosur! Ju lutemi na kontaktoni me emrin tuaj dhe numrin e porosisë për ndihmë të mëtejshme.

SI MUND TË GJURMOJ POROSINË?

Thjesht shkoni në Ndiqni porosinë time lidheni në faqen kryesore ose në menynë kryesore dhe futni numrin tuaj të ndjekjes për të parë se ku është paketa juaj. Nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, ne jemi gjithmonë të gatshëm t'ju ndihmojmë.

PSE NUK PO FUNKSIONON NUMRI I IM GJYQUES?

Shpesh, numrat gjurmues do të funksionojnë vetëm për porositë e brendshme, pasi sistemet postare të huaja nuk do të përditësojnë vendndodhjen e paketës në sistemet e transportuesve tanë. Transporti ndërkombëtar zakonisht zgjat nga 2-4 javë, kështu që mund të vlerësoni se do të zgjasë rreth aq kohë nga momenti i dërgimit të paketës tuaj deri sa ta merrni atë. Nëse porosia juaj është e brendshme dhe numri i përcjelljes nuk funksionon, ju lutemi na njoftoni që të sigurohemi që artikujt tuaj janë dërguar siç duhet.

NUMRI I GJUMËSIMIT THOTË I DORËZUAR, POR NUK E KAM MARRË POROSINË?

Të gjitha çështjet e dërgesës së brendshme (SHBA) bëhen përgjegjësi e USPS pasi të jetë dërguar nga magazina ose furnitorët tanë. Ju mund të kontaktoni USPS në (800) 275-8777 për të gjetur paketën tuaj në zyrën tuaj postare lokale.

ÇFARË TË BËJ NËSE MUNGON DIÇKA NË RENDIN IM OSE ËSHTË DËMTUAR?

Nëse ndonjë nga artikujt tuaj të blerë mungon ose është dëmtuar, ju lutemi na kontaktoni menjëherë për të zgjidhur problemin. Ne kemi një garanci për kthimin e parave, e cila zgjat 30 ditë para dorëzimit të porosisë tuaj, prandaj sigurohuni që të na kontaktoni brenda atij afati kohor. Për të marrë një informacion prej nesh për t'ju ndihmuar, ju lutemi përdorni ose Na kontaktoni tab ose na dërgoni email në support@theecokitchenplus.com .